Bed & BreakfastVila Valmonte - Beja


Vila Valmonte - Beja

ALDEIA DO ROUQUENHO:   Vakantie op ons gastvrije landgoed is bijkomen en genieten. Samen of met het hele gezin, een heerlijke plek met luxe, veel ruimte en oog voor detail. Klik hier voor de website van Vila Valmonte. ..

Monte da Serralheira - Évora


Monte da Serralheira - Évora

ÉVORA:   Appartementen met privé-terras en mooie tuin voor 2 tot 4 personen in voormalige arbeiderwoningen op een 130ha klassiek Portugees Landgoed met zwembad, gelegen op 3 km van de historische stad Évora. Tevens mogelijkheid tot paardrijden of fietsen en gratis wifi.    ..

Cerra da Vigia - Odemira


Cerra da Vigia - Odemira

SÃO LUÍS:   Monte Cerra da Vigia is gelegen op een heuvel met een spectaculair uitzicht over de omgeving tot aan de zee. Het vakantiehuis voor ca. 4/6 personen ligt op loopafstand van het centrum van het dorpje São Luís, Odemira. Inclusief gebruik van klein zwembad, wasmachine en w..

Bed & Breakfast Pomarinho - Portalegre


Bed & Breakfast Pomarinho - Portalegre

CASTELO DE VIDE:   U op basis van Bed & Breakfast overnachten in het eenvoudige Natuurvriendenhuis, van 2 tot 10 personen, gelegen middenin natuurpark op de 25ha van Quinta do Pomarinho. Heerlijk wandelen in de omgeving of een frisse duik in ons kleine zwembad of eigen meertje.&n..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4