CampingsNature Lodge - Odemira


Nature Lodge - Odemira

TROVISCAIS:  Kleinschalige camping (of glamping) in de natuur met het comfort van een hotelkamer, in o.a. een tipi, yurt of safaritent, elk met eigen terras met uitzicht over de vallei en heuvels. Genieten in alle rust en stilte, nabij het dorpje São Luís, Odemira en de zee. Zwembad a..

Serro da Bica - Ourique


Serro da Bica - Ourique

OURIQUE:   Kleinschalige camping voor caravan, camper of tent, aan de rivier "Mira" waarin u kunt zwemmen en vissen, vlakbij het plaatsje Ourique en het stuwmeer Santa Clara. Met kleine bar en dagelijks vers brood. Open het gehele jaar, dus ook voor overwinteraars. Mogelijkheid tot g..

Camping Beirã-Marvão - Portalegre


Camping Beirã-Marvão - Portalegre

BEIRÃ:   Middenin natuurpark Serra de São Mamede gelegen camping van 3ha met zoutwater zwembad, vlakbij de Spaanse grens. Op het terrein bevindt zich een kiosk met kleine bar met diverse regionale produkten en div. maaltijden. Dagelijks vers brood. Mooie fiets-/wandelroutes en tevens..

Camping Pomarinho - Portalegre


Camping Pomarinho - Portalegre

CASTELO DE VIDE:   Kleinschalige camping voor uw caravan, camper of tent. Wij beschikken over 20 zéér ruime plaatsen. Gehele jaar geopend! Tevens verhuren wij ook enkele sta-caravans voor 2 tot 4 personan. Gelegen in de vrije natuur aan de voet van natuurpark São Mamede op de 25h..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4